Csupa Csoda Ház

Üdvözli a Csupa Csoda Ház!

A szerető gondoskodás Budapesttől csak pár percre, Budakalász szívében.

Rólunk

A Csupa Csoda Ház egy olyan magánóvoda és magánbölcsőde, ahol gyermekét biztonságban tudhatja és a szükséges törődést, tanítást és fejlődési lehetőséget biztosítjuk számára.

Családias légkörben, kis létszámú csoportokban van lehetősége a kicsiknek elsajátítani különböző készségfejlesztési gyakorlatokat, mozgásformákat, nyelvi fejlesztési mechanizmusokat, valamint számtalan izgalmas program, tábor és kisállat vár rájuk varázslatos világunkban.

0
éve Budakalászon
0
fős csoportok
0
óvónő
0
program évente
0
boldog arc reggelente

Helyszínünk

A Csupa Csoda Ház magánóvoda és magánbölcsőde Budakalász könnyen megközelíthető központjában található, hatalmas kerttel és rengeteg játékkal.

Ha jó idő van, az egész óvoda a kertbe költözik, az étkezések piknik hangulatban telnek, a hőség ellen pedig hűsítő medencéket biztosítunk, ahol biztonságos körülmények között lehet önfeledten lubickolni. A környezet nagy kalandokat ígér és mint tudjuk, ez az, ami igazán fontos az ovisok/bölcsisek számára.

Ismerje meg óvónőinket!

Tantervünk alappillérei

Szemléletünk

Intézményünk célja olyan óvodai nevelés-oktatás megvalósítása, amely a személyiségi értékek minél teljesebb kibontakoztatását és érvényesülését célozza, hiszen a szocializációs folyamat kezdeti szakaszában ez kiemelkedően fontos.

Munkánk eredményét nemcsak az óvodásaink/bölcsődéseink szülei ismerik el, hanem azok az általános iskolai pedagógusok is, akik tovább folytatják óvodásaink nevelését, oktatását.

Készen áll a Csodára?

Jelentkezzen előzetes konzultációra és
felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!
Jelentkezzen előzetes konzultációra és felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!